Не залишилося жодного хворого: ще одна країна повністю перемогла коронавірус

8.06.2020, 12:20
74821

Нова Зеландія з 9 червня скасує всі карантинні обмеження, за винятком прикордонного контролю, у зв’язку з відсутністю активних випадків коронавірусу. Про це заявила прем’єр−міністр країни Джасінда Ардерн, передає Reuters.

Читайте також: У 8 областях України не виявили жодного нового хворого на COVID-19

За її словами, громадські та приватні заходи, підприємства роздрібної торгівлі та готельного бізнесу, а також весь громадський транспорт можуть відновитися без норм соціального дистанціювання, які все ще діють у більшості країн світу.

“Ми впевнені, що на цю мить ми припинили передачу вірусу в Новій Зеландії, але ліквідація − це не момент часу, а постійні зусилля. Поки робота не виконана, але не можна заперечувати, що це важливий етап… Дякую, Нова Зеландія”, − зазначила Ардерн.

Вона додала, що це багато в чому було пов’язано з 75-денними обмеженнями, включаючи близько семи тижнів суворого блокування, при якому більшість підприємств були закриті, а всі, крім працівників критичної інфраструктури, повинні були залишатися вдома.

Нагадаємо,  8 червня коронавірус в Україні виявили у 27 462 осіб. За минулу добу додалося 464 пацієнти. Добовий показник нових випадків продовжує падати. Всього померло 797 осіб, а за добу − дев’ять осіб. Повністю вилікувалися від коронавірусу 12 195 пацієнтів − 141 за добу.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com