Не змогли відрізнити свою програму від партії Путіна: “Слуги народу” вляпалися у новий скандал (відео)

6.10.2020, 14:27
85942

Депутатів “Слуги народу” просили прокоментувати прогрес з виконанням обіцянок, але замість їхньої програми називали проєкти президентської партії РФ “Єдина Росія”.

Читайте також: “Фенотипний бандит з 90-х”: “Слуга народу” вляпалася у новий скандал

Про це йдеться в сюжеті Bihus.info, – пише Ліга.Новости.

Кілька депутатів від “Слуги народу” не змогли відрізнити свою програму від програми президентської партії РФ “Єдина Росія”.

Журналісти вирішили запитати у нардепів про прогрес з передвиборчими обіцянками, але замість програми “Слуги народу” читали пункти з програми “Єдиної Росії”, називаючи російські держпроєкти і держпрограми.

Нардепа Олексія Мовчана не збентежило формулювання “федеральний інвестиційний конвеєр” і він почав звітувати про його реалізацію. Хоча слово “федеральний” і повинно було вказати, що не йдеться про Україну, оскільки в ній унітарна форма держустрою.

“Ми прийняли в турборежимі закон про концесії, але сьогодні стоїть на порядку денному відстрочка вступу в дію окремих його частин, які стосуються функціонування електронної торговельної системи, через яку всю цю історію треба проводити”, – сказав він.

Святославу Юрашу, Ігорю Негулевському і Андрію Холодову не давали підказки зі словом “федеральний”, але вони також коментували стан реалізації “інвестиційного конвеєра”. Юраш пов’язав “інвестиційний конвеєр” з інвестнянями президента Володимира Зеленського, Негулевський говорив, що робота ведеться, а Холодов вважає, що “однозначно цей пункт програми буде виконуватися”.

Максим Пашковський говорив, що депутати працюють над проєктом “Якість життя”, який також є російським. Юрій Камельчук коментував роспрограму “Доступне середовище”, говорив, що йдеться про ЦНАП, розвиток держінфраструктури.

“Робота ведеться, але, на мою думку, досить повільно”, – сказав нардеп.

Євгенія Брагара просили прокоментувати путінську ідею про п’ятирічний мораторій на закони, які збільшують навантаження на сільгоспвиробників. Він не зовсім зрозуміло почав говорити про важливість відкриття в Україні ринку землі.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com