“Небезпечно на всій території”: росіяни обстрілюють Кремінну з важкого озброєння

15.04.2022, 13:02
117490

Російська армія від вечора 14 квітня хаотично обстрілює Кремінну в Луганській області.

Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

За його словами, загинуло двоє людей: літній містянин і 37-річний житель. П’ятеро місцевих мешканців отримали скалкові поранення.  “Росіяни відкрили вогонь по місту із важкого озброєння. Обстріли не вщухали всю ніч, продовжуються і дотепер. Небезпечно на всій території населеного пункту”, – йдеться у повідомленні.

Загалом протягом минулої доби російські окупанти24 рази обстрілювали будинки та цивільну інфраструктуру Луганщини, зауважив очільник області.

“Йдеться про вогонь, відкритий ворогом по житлових кварталах та об’єктах інфраструктури, та аж ніяк не про бойові дії”, – наголосив Гайдай.

П’ять разів росіяни цілили по домівках кремінян, ще чотири – лисичан. Знищено та пошкоджено 12 будинків, технічних та промислових споруд.

У Рубіжному протягом місяця тривають позиційні вуличні бої. “Вчора стало відомо, що ще у березні місцевий житель зазнав поранень, після чого був вивезений невідомими особами в бік Сватового, втратив багато крові та через дві доби помер”, – розповів очільник Луганщини.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com