Недовгий карантин: міністерка Скалецька покинула санаторій у Нових Санжарах, де живуть евакуйовані з Китаю

21.02.2020, 15:10
64084

Міністерка охорони здоров’я Зоряна Скалецька покинула територію “Нових Санжар” у Полтавській області. Хоча 20 лютого пообіцяла українцям провести 14-денний карантин разом із евакуйованими.

Читайте також: Скалецька вирішила приєднатися до людей на карантині в медичному центрі в Нових Санжарах і провести з ними наступні 14 днів

Про це повідомив журналістам начальник медцентру Олександр Блінов, інформує ТСН.

“Пані міністерка зараз виїхала. Вчора вона була з нами до 2:00, контактувала з тими працівниками, які працюють у боксі. Сьогодні вона виявила бажання піти до людей, і з ними поспілкуватись”, – розповів Блінов.

За його словами, міністерка запланувала повернутись у зону карантину, але коли – “треба в неї спитати”.

Як відомо, для Скалецької облаштують місце в окремій будівлі, проте, окрім неї, у “Нових Санжарах” працюють ще три представника МОЗ.

“Ми їй зробимо будиночок, людині треба працювати”, – уточнив начальник медзакладу.

Блінов уточнив, що попри карантинний режим, міністерка може покинути територію санаторію коли захоче, бо поки вона не спілкувалась з евакуйованими.

Раніше Скалецька оголосила, що вона приєднається до українців та іноземців, яких евакуювали з охопленого смертоносним коронавірусом Китаю до Нових Санжар на Полтавщині. Там вони перебуватимуть на карантині два тижні.

“Я прийняла рішення приєднатися до людей в обсервації. Разом з ними я проведу наступні 14 днів, в одному приміщенні, в тих самих умовах. Сподіваюсь, що моя присутність заспокоїть як тих, хто перебуває в Нових Санжарах, так і решту країни”, – написала Скалецька у Facebook.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com