Недитяче звірство: група школярок жорстоко побила двох ровесниць на Дніпропетровщині

30.05.2019, 10:10
27015

У Кам’янському Дніпропетровської області група 9-класниць зі школи №7 побила двох ровесниць. Обидві постраждалі навчаються у школі №35, повідомляє УНІАН з посиланням на міський портал 5692.com.ua.

Читайте також: Вихованці дитячого притулку в Одесі скаржаться на побиття з боку вихователів

“Дівчата вирішили з’ясувати стосунки в одному з дворів. Обидві привели із собою подруг, різниця була тільки в кількості: з ученицею СШ №7 прийшли близько десяти осіб, з дівчиною з 35-ї школи – тільки одна. Остання, розуміючи критичність ситуації, стала кликати на допомогу та намагалась викликати поліцію, але не встигла”, – йдеться у повідомленні.

В результаті інциденту дівчата отримали травми, з якими їх госпіталізували до лікарні. Батьки постраждалих написали заяву до поліції. У поліції повідомили, що наразі відкрито кримінальне провадження за статтею 125 КК України (спричинення легких тілесних ушкоджень).

“Дівчата, які отримали травми, пройшли медичний огляд. Згідно з висновком судмедексперта, у них легкі тілесні ушкодження. Батьки написали заяву до поліції. За цим фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Причини та обставини конфлікту встановить слідство. Досудове розслідування триває”, – розповіла старший інспектор сектору моніторингу Кам’янського відділу поліції Олена Тимченко.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com