Негайно й без обговорень: Шмигаль доручив регіонам розгортати “коронавірусні” госпіталі у спорткомплексах і виставкових залах

4.11.2020, 20:54
88267

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль доручив регіонам додатково підготувати 25 тис. Ліжок для хворих коронавірусів коштом облаштування шпиталів в спорткомплексах і виставкових залах. Про це йдеться в повідомленні пресслужби Кабінету Міністрів.

Читайте також: У Кабміні погодили звільнення голів ОДА в Україні

4 листопада, Шмигаль спільно з секретарем Ради національної безпеки й оборони Олексієм Даниловим провів селекторну нараду з керівниками областей щодо ситуації з поширенням коронавірусу на території України.

Під час наради було піднято питання збільшення кількості ліжкомісць з підключенням до подачі кисню і розширення ліжкового фонду коштом інших об’єктів інфраструктури.

Прем’єр-міністр підкреслив, що необхідно готувати додаткові приміщення, де будуть розставлятися ліжка і де будуть приймати хворих коронавірусів.

“Нам потрібно 25 тис. додаткових ліжко-місць в спорткомплекс, виставкових залах і всіх інших приміщеннях, які обладнані всім необхідним, без потреби в ремонтах, з теплом, де ми можемо приймати людей. Питання “якщо вони будуть потрібні” не варто. Їх треба починати готувати під додаткові ліжко-місця. Без обговорень “, – підкреслив Шмигаль.

Він додав, що голови облдержадміністрацій повинні зробити всі ці речі негайно.

“Це невідкладне доручення. Треба рухатися дуже швидко й оперативно “, – підкреслив прем’єр.

Шмигаль також закликав глав областей шукати найпростіші способи для постачання кисню до точок підключення, щоб якомога швидше під’єднати ліжка без проведення будівельних робіт.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com