Нема іншого варіанту, – Ляшко про вакцинацію вагітних від коронавірусу

16.09.2021, 15:39
101054

Вакцина проти COVID-19, за інформацією Міністерства охорони здоров’я України, не шкодить здоров’ю матері та дитини. Водночас Віктор Ляшко назвав щеплення для вагітних потрібним

Джерело: 24 Канал

Про це міністр охорони здоров’я розповів в ефірі авторської програми Сергія Лещенка “Що це було?” на 24 каналі. Він відповів, чи можна вакцинуватися жінкам, які годують немовлят.

Читайте також: Вибух у лісі в Карпатах, де відпочивали туристи: назвали попередню причину трагедії

“Вагітним вакцинуватися не можна, а треба. Немає іншого варіанту. Треба вакцинуватися – ідіть і робіть це”, – сказав Віктор Ляшко.

На запитання про те, чи треба щепитись від COVID-19 жінкам під час грудного вигодовування, міністр охорони здоров’я України сказав: “Треба. Ідіть і вакцинуйтесь”.

Ризик побічних ефектів для вакцинованих загалом

Водночас він пояснив, що загалом ризик виникнення побічних ефектів і впливу на стан здоров’я – мізерний, у порівняні з перебігом хвороби в невакцинованих.

Тому коли хтось обирає і думає, чи варто вакцинуватися. Не думайте. Якщо хочете побачити тяжкість перебігу коронавірусу – пройдіться вздовж інфекційного відділення, поспілкуйтесь із людьми, які приходять відвідувати родичів, які перебувають на кисневій терапії,
– сказав Віктор Ляшко.

За його словами, повинно бути чітке розуміння, слухати професіоналів та лікарів.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com