Нерозділене кохання: у Харкові поліцейські запобігли спробі суїциду, є поранений (фото)

7.08.2020, 10:11
80657

У Харкові, ввечері 6 серпня, чоловік, що мав наміри скоїти самогубство, поранив поліцейського.

Читайте також: На Одещині стався вибух гранати, троє постраждалих: деталі

Деталі інциденту розповіли у прес-службі поліції області, пише УНІАН.

Зокрема, близько 23-ї години правоохоронці отримали повідомлення про чоловіка, озброєного ножем та пістолетом, який має намір скоїти самогубство.

“Першими на місце події прибули патрульні. Вони виявили чоловіка в інвалідному візку, який заявив про намір вкоротити собі віку. Коли поліцейські спробували наблизитись до нього, щоб відібрати зброю, чоловік здійснив постріл зі стартового пістолета в бік патрульного. В результаті поліцейський отримав опік руки. Потім харків’янин дістав ніж та заявив, що нікого до себе не підпустить, а якщо хтось спробує до нього підійти – вб’є себе”, – розповіли у поліції.

З чоловіком провели переговори, після яких він здався правоохоронцям. Зброю у нього вилучили. Також стало відомо, що причиною його небажання жити є нерозділене кохання, а про свої наміри він розповів у соцмережі.

Проти нього порушено кримінальну справу за статтею про погрозу або насильство щодо поліцейського Кримінального кодексу України. Чоловіка затримали, йому погрожує до п’яти років в’язниці.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com