Netflix зніме серіал за книгою Габріеля Маркеса “Сто років самотності”

6.03.2019, 22:13
15163

Американський стрімінговий сервіс Netflix придбав права на екранізацію книги колумбійського письменника Габріеля Гарсіа Маркеса ″Сто років самотності″. Про це йдеться в прес-релізі компанії, пише ″Інтерфакс″.

Читайте також: Netflix купив серіал “Слуга народу”: очікується всесвітня прем’єра

За книгою буде знято серіал, який вийде іспанською мовою. Виконавчими продюсерами серіалу стануть сини письменника Родріго Гарсіа і Гонсало Гарсіа Барка. За словами Родріго Гарсії, його батько не хотів продавати права на екранізацію свого роману, оскільки вважав тимчасові рамки художнього фільму занадто вузькими, а також не хотів, щоб екранізація була на будь-якому іншому мовою, крім іспанської. Однак зараз, в ″золотий вік″ серіалів, ″настав найкращий час для того, щоб донести адаптацію до глобальної аудиторії Netflix″, –зазначив Гарсіа.

Роман ″Сто років самотності″ вперше видано в 1967 році і вважається однією з найважливіших книг 20-го століття. Книга, в якій розповідається історія декількох поколінь сім’ї Буендіа, була переведена на 46 мов. Її сукупний тираж становить близько 50 млн екз., За даними Balcells Agency. Маркес (1927-2014 рр.) Є лауреатом Нобелівської премії з літератури (1982 рік).

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com