Невістка Поплавського стала “Місіс Україна-2019” (фото)

21.04.2019, 09:15
21797

У Києві відбувся конкурс краси “Місіс Україна-2019”, переможницею якого стала Аліна Поплавська, невістка ректора Київського національного університету культури і мистецтва Михайла Поплавського. Про це повідомляє ТСН.

Читайте також: Тендітна і ніжна: Тіна Кароль вразила шанувальників чуттєвим фото

Молодиця прокоментувала свою перемогу і те, чи не боялася вона, що через її зв’язок з найвідомішим в Україні ректором, про неї будуть пліткувати. “Можливо так і буде, можливо так і є. Але я сюди прийшла не для того, щоб бути невісткою Поплавського, а для того, щоб бути Аліною Поплавською, дружиною чудового мого чоловіка Олександра та люблячою мамою нашого чудового синочка”, — заявила вона.

Водночас Аліна розповіла, що вона не є людиною фотокамер і телеекранів. “Це неймовірна подія у моєму житті, я дуже щаслива і дуже схвильована цим. Хай це буде банально, але у мене була така дитяча мрія”, — зізналася вона.

Виявляється, це перший досвід участі жінки в конкурсі краси. Крім цього, Поплавська повідомила, що вона і чоловік — ресторатори. З Олександром познайомилася в університеті.

У конкурсі краси “Місіс Україна” беруть участь заміжні дівчата та молоді матусі. Переможниця репрезентуватиме Україну на конкурсі “Місіс Всесвіт-2019 у США”.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com