NewsOne відмінив телеміст із російським телеканалом

8.07.2019, 16:31
32308

Телеканал Newsone повідомляє про скасування телемосту “Надо поговорить” начебто через “масовану інформаційну атаку” проти телеканалу.

Читайте також: Тимошенко поскандалила з Геращенко на погоджувалній раді

Як говориться в повідомленні на сайті телеканалу, “у зв’язку з інформаційною кампанією проти своїх журналістів, загрозою нападу на канал і використанням його імені в передвиборній кампанії ряду українських партій, ми змушені припинити підготовку телемарафону” “Надо поговорить”, пише Уніан.

У повідомленні також зазначається, що в рамках тиску на телеканал “в хід пішли заяви про акції протесту біля каналу, а з учорашнього вечора – і прямі погрози фізичної розправи стосовно журналістів і їх близьких”.

Як повідомлялося, телеміст “Надо поговорить” між російським телеканалом “Россия 1” і українським “Newsone” був запланований на 12 липня.

Читайте також: Парубій скликає позачергове засідання парламенту

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Данилюк назвав провокацією анонсований телеміст.

СБУ на засіданні Ради національної безпеки і оборони запропонувала ввести санкції щодо юридичних осіб, які ведуть мовлення під логотипами “112 Україна” і Newsone , з метою недопущення реалізації країною-агресором антиукраїнської інформаційної кампанії.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com