Незважаючина на велику кількість заражених на коронавірус у Чернівцях відкриваються непродовольчі ринки

15.05.2020, 10:38
72436

У Чернівцях від сьогодні, 15 травня дозволена робота усіх ринків. Відповідне рішення учора ухвалила Чернівецька міська рада.

Читайте також: Кількість хворих та померлих від коронавірусу в Україні знову збільшилась

Торгівлю дозволили з дотриманням санітарних норм, пише Главком.

Напередодні сесії приблизно 150 підприємців Калинівського ринку, ринку “Господар” та торгових центрів пікетували міську раду.

Вони вимагали, щоб депутати дозволили роботу непродовольчих ринків на території Чернівців.

“Міський голова Олексій Каспрук доручив департаменту розвитку та відділу інформації та зв’язків з громадськістю міської ради довести до суб’єктів господарювання вимоги постанови КМУ №211 зі змінами щодо послаблення карантину та проінформувати населення про відновлення на території міста роботи ринків, в тому числі КП МТК “Калинівський ринок”, магазинів, закладів побутового обслуговування населення, а також відкритих (літніх) майданчиків просто неба, що належать закладам громадського харчування, за умови суворого дотримання підприємцями вимог Головного державного санітарного лікаря України щодо організації протиепідемічних заходів для такого виду діяльності”, – пише molbuk.ua.

Слід зазначити, що саме у Чернівецькій області щодня фіксується найбільша кількість нових випадків захворювання на коронавірус. Так, минулої доби, саме Буковина вкотре показала антирекорд за числом нових випадків – 84. Загаалом у Чернівецькій області вже виявлено 2600 випадків Covid-19. Померлих – 89.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com