“Ні з чим не порівняти”: хвора на коронавірус Олена Шоптенко розповіла про свій стан

3.10.2020, 21:24
85736

Популярна українська танцівниця, учасниця проєкту “Танці з зірками” Олена Шоптенко тиждень тому захворіла на коронавірус. Хореографиня розповіла, як почувається зараз і зізналася, що цю інфекцію не можна порівняти ні з чим.

Читайте також: Петра Порошенка госпіталізували з запаленням легень

Як передає OBOZREVATEL, на своїй сторінці в Instagram вона повідомила, що повністю втратила нюх. Крім того, у Шоптенко сильний кашель і слабкість. За її словами, захворювання на коронавірусом “ні з чим не порівняти”.

“Я чемпіонка світу з ГРВІ, усі щорічні грипи і віруси мої. Це, скажімо так, моє слабке місце, ніколи не хвалилася імунітетом. Якийсь час навіть стала просто не помічати хвороби і все переносила на ногах. Але зараз я захворіла ковідом і, зізнаюся, це ні з чим не порівняти. Я не буду розповідати про сильний кашель і неймовірну слабкість, хочу про відсутність нюху і смаку. Це вже точно зовсім новий досвід в моєму житті!”, – написала вона.

Також Шоптенко розповіла про те, як намагалася прийняти втрату смаку та нюху.

“І так, 5 моїх стадій прийняття неминучого. А саме втрату смаку та нюху: Це я, напевно, запшикала ніс судинозвужувальними, тому і не відчуваю запахів”; “Та це якийсь помідор, селера, броколі, банан пісний попався!”; “Взагалі не бачу сенсу є, якщо не розумієш що і який смак”; “Ну нічого, поголодую трохи, ось і схудну”; “Гаразд, їсти все одно щось потрібно, щоб хоч якісь вітаміни отримувати, давай сконцентруємося на консистенції”. Так ось що я вам по закінченню часу можу сказати. Поки найприємніше по консистенції грейпфрути! Хоча я ніколи їх не любила”, – поділилася зірка.

Це моє слабке місце, – заражена коронавірусом Шоптенко розповіла про хворобу

Раніше повідомлялося, що 27 вересня відбувся п’ятий прямий ефір проекту “Танці з зірками”. Під час нього стало відомо, що Олена Шоптенко та її партнер, співак Олег Винник підхопили коронавірус, тому через хворобу не змогли виступити на паркеті.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com