Нічна масована атака на Україну: повідомили, скільки ракет і дронів збили сили ППО

19.05.2023, 10:32
140810

У ніч на 19 травня російські окупанти атакували Україну ракетами та безпілотниками. Сили ППО збили у різних регіонах країни 16 дронів та три “Калібри”.

Читайте також: ЄС не запроваджуватиме санкції проти “Росатому” — CNN

Про це повідомили у Командуванні Повітряних Сил Збройних Сил України.

Зазначається, що осійські окупанти атакували Україну з північного та південно-східного напрямків ударними дронами “Shahed-136/131” та крилатими ракетами “Калібр” з кораблів у Чорному морі. Зафіксовано пуски 22 дронів та шести “Калібрів”.

“Протягом цієї нічної атаки силами та засобами протиповітряної оборони повітряних командувань “Центр”, “Захід” та “Південь” Повітряних Сил ЗС України знищено три крилаті ракети та 16 ударних дронів”, – повідомили у Повітряних силах.

Нічна масована атака

Після опівночі в різних регіонах країни кілька разів оголошували повітряну тривогу. Під час неї у багатьох регіонах було чутно вибухи. Зокрема, на Волині, у Львівській, Київській, Дніпропетровській областях.

У Києві збили всі повітряні цілі. На цей раз російські загарбники атакували місто дронами “Shahed”. Зазначається, що був напад у кілька хвиль, з короткими інтервалами між атаками.

Зранку РФ атакувала Львівську область безпілотниками Shahed. Відомо, що спрацювали сили й засоби нашої ППО. Постраждалих немає.

Окупанти завдали удару про Кривому Рогу на Дніпропетровщині, поранивши двох людей. Ворог вдарив по приватному промисловому підприємству. Є значні руйнування.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com