Німеччина, Австрія та Франція закликали своїх громадян терміново залишити Україну

20.02.2022, 14:33
111847

Міністерства закордонних справ Німеччини, Австрії та Франції 19 лютого опублікували рекомендації своїм громадянам невідкладно залишити територію України через загрозу російського вторгнення.

Читайте також: Брав участь в окупації Криму: Чехія екстрадує росіянина Франчетті до України

“Напруга між Росією та Україною продовжує загострюватися на тлі масової присутності та переміщення російських військових підрозділів поблизу кордонів України. Військовий конфлікт можливий у будь-який момент. У разі нападу Росії на Україну, можливості для підтримки громадян Німеччини дуже обмежені”, – йдеться у повідомленні німецького МЗС.

“Увага! Попередження про подорожі до України. Усіх австрійців закликають негайно залишити країну, за винятком західних районів. У надзвичайних консульських ситуаціях Посольство Австрії в Києві надає підтримку на місці!” – повідомили в австрійському МЗС.

“В умовах напруженості, викликаної скупченням російських військ біля кордонів України та почастішанням порушення режиму припинення вогню вздовж лінії зіткнення на сході країни, рекомендовано виявляти підвищену пильність і не виходити на прикордонні райони на півночі і сході країни. Громадянам Франції, які перебувають у Харківській, Луганській і Донецькій областях, наполегливо рекомендовано залишити ці райони невідкладно“, -– зазначається у повідомленні французького МЗС.

Там також рекомендували всім громадянам Франції, для перебування яких в Україні немає вагомих підстав, залишити країну та відкласти всі поїздки туди.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com