Німеччина має до 2038 року повністю відмовитись від вугілля

26.01.2019, 12:52
9130

Після 21-годинних обговорень вугільна Комісія ФРН вирішила впровадити план завершення видобування електроенергії з вугілля.

Читайте також: В Україні почнуть продавати новий китайський електромобіль (Фото)

Вугільної Комісія Німеччини впровадила новий компромісний план стосовно відмови від бурого вугілля для виготовлення електроенергії.

План включає ряд поступових дій. Так, до 2022 року будуть закриті всі додаткові електростанції потужністю 3-4 гігавата, які працюють на бурому вугіллі. Сюди також відносяться електростанції потужністю 12,5 гігават, які потім будуть відключені від електромережі або перенесені в так званий резерв безпеки.

Очікується, що до 2030 року 6-гігаватні електростанції з використанням бурого вугілля та 7-гігаватні з використанням кам’яного вугілля також вийдуть з електромережі. Електростанції потужністю 17 гігаватів залишатимуться в дії.
Останню електростанцію планують вимкнути у 2038 році. Існує також ймовірність зробити це ще у 2035 році.

Регіонам, які постраждають від такого кроку, протягом 20 років уряд зобов’язується виплачувати компенсацію. Усім енергетичним концернам держава також відшкодує суму втрат. Конкретний бюджет буде закладено відповідною комісією.

 

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com