Німецький “Шальке” з ганебним рахунком програв “Манчестер Сіті” у 1/8 фіналу Ліги чемпіонів

13.03.2019, 09:29
16167

“Манчестер Сіті” переміг “Шальке” в матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Володарі поля розгромили німців з рахунком 7:0.

Читайте також: Олександра Зінченка назвали кращим футболістом місяця в Манчестер Сіті

Німецький ФК “Шальке” з тріском програв матч проти “Манчестер Сіті“. Англійці перемогли з неймовірним рахунком 7:0. Голи забили: Агуеро, 35 (пен.), 38, Сане, 43, Стерлінг, 57, Бернарду Сілва, 71, Фоден 76, Жезус, 84, інформує “24спорт“.

Упродовж перших тридцяти хвилин “Манчестер Сіті”, хоч і контролював м’яч, але майже не створив загрози біля воріт “Шальке”. Гольова феєрія розпочалася на 33 хвилині, коли футболіст “Манчестера” Агуеро впевнено реалізував пенальті.

У же через декілька хвилин Кун мав дві нагоди, щоб збільшити рахунок. Якщо в першому випадку голкіпер “кобальтових” виручив партнерів, то в другому епізоді Агуеро не залишив шансів Фарманну. Стерлінг, перебуваючи у штрафному, п’ятою віддав на аргентинця, який у футзальному стилі пустив м’яч Фарманну між ніг.

Розгромним рахунок на 43 хвилині зробив колишній гравець “Шальке” Сане. Німець, який забив дивовижний гол у першому матчі, був безжальний до екс-партнерів і цього разу. Вінгер скористався елегантною розрізною передачею українця Олександра Зінченка й забив черговий гол.

На 71 хвилині українець Олександр Зінченко взяв участь у ще одній гольовій атаці. Олександр віддав пас на Сане, який увірвався у штрафний “кобальтових” та відпасував на Бернарду Сілву. Португалець віддячив партнеру чудовим голом. Тенісним рахунок на 76 хвилині зробив перспективний Філ Фоден. 18-річний футболіст вийшов на заміну й скористався довірою Пепа Гвардіоли. Гравець легко обіграв Фарманна й зробив рахунок 6:0.

За декілька хвилин голодний до великих матчів Фоден знову міг відзначитися. Півзахисник потужно цілив під поперечину, але Фарманн зумів парирувати удар. Як виявилося згодом, голкіпер тільки відтермінував гол. На 84 хвилині своє прізвище на табло засвітив Жезус і встановив підсумковий результат 7:0.

“Манчестер Сіті” став п’ятим учасником чвертьфіналу. До цього путівки в 1/4 фіналу Ліги чемпіонів вибороли “Аякс”, “Тоттенхем”, “Порту” та “Манчестер Юнайтед”.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у Facebook та Telegram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com