Ніяких секретів: Зеленський розповів про деталі майбутньої зустрічі у “Нормандському форматі”

7.11.2019, 20:10
51037

Президент Володимир Зеленський обговорить з лідерами “нормандської четвірки” наступні місця розведення сил і засобів на окупованому Донбасі.

Читайте також: Зеленський ветував закон про верифікацію пенсій та держвиплат

Про це він розповів за кермом Tesla.

При цьому він повторив, аби всі забули про сіру зону, оскільки зараз ситуація у Золотому безпечна.

“А який далі план дій, як далі буде і в яких містах чи містечках чи місцях буде розведення, який формат далі обміну наших людей буде, в які терміни, який формат може бути на місцевих виборах – всі ці питання треба буде один одному задавати і вирішувати на нормандській зустрічі”, – сказав він, зауваживши, що ухвалені на зустрічі рішення потім узгоджуватимуть з суспільством.

“Жодних секретів від суспільства з цього приводу не буде, тому що це така тема, дуже сенсаційна”, – запевнив Зеленський. За словами президента, де відбулось розведення сил – немає пострілів. “І статистика така, де є розведення – там вогню немає. Ось така статистика. Що стосується Петрівського, там просто, ви знаєте, поле. Там немає жодних проблем із розведенням”, – сказав він. На думку Зеленського, в Україні з’явилось багато “фейків” з Росії щодо ризиків розведення сил, а журналісти поширюють їх, бо “не розуміють, що роблять”. “Тому що немає ніякої капітуляції. Ми не можемо розв’язати питання війни, ми не можемо припинити війну, не розмовляючи з людьми. Як мінімум у нормандському процесі”, – наголосив Зеленський.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com