Ніяких шкарпеток: названо подарунки, які ні в якому разі не варто дарувати чоловікам

24.10.2021, 22:33
103723

У питанні що подарувати чоловіку жінці варто бути особливо обережною, неправильно підібраний подарунок може викликати неприємності.

Читайте також: Єлизавета II повернулася до Віндзорського замку після ночі в лікарні

Отже, що категорично не можна дарувати чоловікові, а на які подарунки варто звернути увагу.

Чоловіку не варто дарувати шкарпетки. Багато жінок вважають такий подарунок практичним і якимсь виразом турботи і уваги про партнера, але це не так, крім розчарування чоловіка, такий подарунок обіцяє сімейні сварки і конфлікти.

Білизна. Часто жінки дарують чоловіку спідню білизну, іноді вважаючи, що вони виберуть більш якісну, а іноді просто заради жарту – зі смішними написами, і вушками.

Алкоголь. Часто, коли жінка не знаємо, що подарувати, на допомогу приходить пляшка дорогого алкогольного напою. Дуже необачний крок, адже звичка дарувати чоловіку алкоголь, може спонукати до надмірного вживання спиртного.

Краватка. Вважається, що подарована краватка прив’яже до вас чоловіка, а це не принесе радості ні йому, ні вам, тому утримайтеся від такого презенту.

Канцелярські прилади. Тижневик, дорога ручка або перекидний календар, все це можна подарувати колезі, але ніяк не коханій людині. Існує ймовірність, що він більше часу почне проводити на роботі і не буде поспішати додому.

Кальяни, запальнички, сигари – все, що пов’язано з вогнем несе в собі негативну енергію і може привнести в сім’ю нещастя.

Годинники. Багато жінок не звертають уваги на прикмети і дарують своїм коханим дорогий годинник. Це ризикований подарунок, оскільки подарований годинник може принести купу неприємностей новому власнику і зіпсує навіть найміцніші стосунки.

Чоловіку варто дарувати, наприклад, сорочку. Такий подарунок стане не тільки корисним, він ще несе масу позитивної енергії, привертає щастя і удачу, особливо, якщо сорочка обрана з любов’ю.

Портмоне / гаманець. Цей подарунок буде сприяти матеріальному благополуччю і притягувати фінансову удачу, тільки перед тим, як дарувати, не забудьте покласти туди купюру або кілька монет, як талісман, щоб в ньому завжди “водилися” гроші.

Золотий ланцюжок. Це дорогий подарунок, але за прикметами, золотий подарунок, подарований дружиною, може зміцнити шлюб, згладити всі конфлікти і розбіжності. Якщо жінка хоче, щоб чоловік частіше до неї прислухався, варто вибрати саме цей подарунок.

Подушки. Парні подушки здатні налагодити сімейне життя і врятувати шлюб від сварок. Такий подарунок сприяє сімейній гармонії і благополуччю. Якщо подарувати пару подушок самотньому чоловікові, зовсім скоро він зустріне свою половинку, пише nashamama.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com