Нові деталі про хворобу актриси: у Анастасії Заворотнюк паралізувало частину тіла, вона загальмована і в депресії

9.02.2022, 15:33
111075

Російська актриса Анастасія Заворотнюк у ході трирічної боротьби з раком головного мозку – гліобластомою – нібито частково втратила голос і здатність рухатися самостійно. Зірка серіалу “Моя прекрасна няня”, за даними ЗМІ, перебуває у депресії й у загальмованому стані, крім того, у неї паралізована права частина тіла.

Читайте також: У Мережі з’явилося ймовірне фото онкохворої Анастасії Заворотнюк – ЗМІ

Як пише KP.RU, через приймання глюкокортикоїдів і так званий синдром Кушинга знаменитість сильно погладшала. Крім того, актриса нібито лікувалася протираковою вакциною, розробленою спеціально для неї в Санкт-Петербурзі. Від подібних закордонних препаратів Заворотнюк відмовилася.

Російський режисер Анатолій Демидов, знайомий з оточенням сім’ї артистки, розповів виданню, що в Заворотнюк сильно осип голос. Це, як запевняють медики, є тимчасовим явищем.

“У цьому немає чогось страшного… Не виключаю, що можуть звернутися до фоніатрів. Чув, збираються попросити друга сім’ї Миколу Цискарідзе в цьому питанні взяти участь. Цискарідзе може знайти хорошого спеціаліста, наприклад, із Великого театру”, – сказав Демидов.

Журналісти пишуть, що останнім часом Заворотнюк постійно перебуває в заміському будинку в підмосковному котеджному селищі Крекшине.

Сусідка зірки заявила, що бачила акторку. Доглядальниця нібито вивезла знаменитість на каталці для поїздки до клініки. “Анастасія, дуже повна, з одутлим обличчям, була закутана, на шиї щільний шарф. Її насилу можна впізнати. Але очі її залишилися ті ж – вона подивилася осмислено, хоча страждально. Це був погляд розумної людини”, – розповіла жінка.

Вона додала, що доглядальниця поводилася з хворою як із маленькою дитиною. “Не знаю, можливо, їх так навчили”, – припустила співрозмовниця ЗМІ.

Читайте також: Онкохвора Анастасія Заворотнюк вийшла на зв’язок і похизувалася подарунком доньки (фото)

Крім того, в оточенні актриси кажуть, що останнім часом у неї спостерігаються ознаки депресії. Заворотнюк приймає заспокійливі препарати й дуже втомилася від лікування.

“Нерви у всіх в сім’ї оголені. Анастасія більшу частину часу проводить у візку в горизонтальному положенні, хоча раніше вона більше сиділа. У неї частково паралізована права частина тіла, вона не може рухатися без сторонньої допомоги і ворушити рукою. Є проблеми із зором, вимовою”, – повідомив Демідов.

Режисер зазначив, що зірка не може довго зберігати концентрацію уваги “і взагалі їй не до душевних розмов”. За його словами, доглядає актрису спеціально найнята медпрацівниця, а також мама.

“Анастасія загальмована. Часом здається, що вона взагалі байдужа до того, що відбувається навколо, немов у прострації. Але часом настають періоди просвітлення та ясного розуму, коли вона розуміє, що відбувається”, – розповів журналістам знайомий актриси.

Нагадаємо, про те, що зірка “Моєї прекрасної няні” серйозно хвора, стало відомо у 2019 році. Свій діагноз Заворотнюк дізналася за кілька місяців після того, як народила дочку Мілу від чоловіка, російського фігуриста Петра Чернишова.

Для Чернишова це перша та єдина дитина. Анастасія має також двох дорослих дітей: сина Майкла і доньку Ганну від попереднього шлюбу з бізнесменом Дмитром Стрюковим.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com