Новорічне ворожіння: як та коли загадати бажання, щоб воно збулося

28.11.2023, 21:00
150515

В ніч, коли приходить Новий рік, люди часто загадують найзаповітніші бажання у надії, що вони обов’язково збудуться. Як правильно загадати?

Читайте також: У Києві засудили ще одного бойовика, який добровільно воював на боці ворога: як його покарали

Як загадати новорічне бажання, щоб воно збулося

Новорічна ніч — час, коли можна побажати собі щось особливе і сподіватися, що це станеться. Але для цього треба дотримуватися деяких правил, які допоможуть вашому бажанню здійснитися. Ось декілька способів, як це зробити:

Годинник — бажання треба загадати саме в опівніч. Але не забудьте про точність. Тому краще заздалегідь підготуйтеся. На шматочку паперу напишіть своє бажання, щоб воно запам’яталося. Формулюйте його ясно і без від’ємних слів. Наприклад, пишіть “Хочу зустріти свою любов” замість “Не хочу залишитися однією/ім”. Точно о 00:00 під звук курантів промовте своє бажання про себе.

Ялинка — треба взяти за вершечок новорічної ялинки (не має значення, жива вона чи штучна), а потім вголос сказати своє бажання. Потім легенько потрусити вершечок з боку в бік і ще раз промовити фразу, але вже про себе.

Віск — для цього ритуалу вам знадобиться чиста тарілка і свічка. Запаліть свічку і тримайте її над тарілкою. Потім краплями воску намалюйте широкий хрест, щоб він діставався від одного краю до іншого. Під час малювання повторюйте своє бажання. Потім долийте до тарілки холодної води до країв, тричі повторіть бажання і промовіть “Отче наш”. Потім тарілку треба приховати в безпечному місці, щоб її ніхто не знайшов. Коли вода зовсім висохне, бажання здійсниться.

Папір — треба своє бажання написати на аркуші паперу (не беріть формат А4), а потім згорнути його чотири рази. Запаліть свічку і потім від вогню підпаліть папірець. Коли він згорить до кінця, попіл треба розчинити в бокалі з шампанським. До останнього удару годинника рівно опівночі випийте цей напій до дна.

Ворожіння на новорічні свята: про що пам’ятати

Найкращий час для ворожіння — це два тижні після Нового року. Але щоб дізнатися про своє майбутнє, треба дотримуватися кількох правил:

до ворожіння треба ставитися серйозно;

іншим людям не слід розповідати про результат, інакше він може не здійснитися;

у ніч перед суботою краще не ворожити.

Як ворожити на Новий рік за телефонним дзвінком

Раніше вважалося, що з ким проведеш Новий рік, з тим його і проживеш. А ще звертали увагу на те, хто першим увійде до хати. Сьогодні можна поворожити сучасним способом. Наприклад, подивитися, хто першим зателефонує вам новорічної ночі:

Родич — протягом всього року ви будете багато уваги приділяти своїй родині, можливо, на вас чекає поповнення в сім’ї.

Добрий друг — рік обіцяє бути безпечним, тому можна не хвилюватися за ворогів. Навіть якщо конкуренти замислять якісь підступи, з підтримкою друзів у вас все вдасться.

Шеф або колеги по роботі — чекайте на перспективні проєкти у наступному році, можете розраховувати на премію чи підвищення зарплати, кар’єрного зростання.

Незнайома людина — в новому році будуть труднощі, наприклад, проблеми з шахраями або неприємності на роботі.

Ворожіння на крупах, злаках чи насінні

Це ворожіння потрібно проводити ввечері. Візьміть непрозорий мішечок, насипте до нього жменю рису, пшениці, перлової крупи, насіння соняшника. Все добре перемішайте. Потім зачерпніть долонею невелику жменю, прошепотіть “Насіння та зерно, будьте заодно, ясність внесіть, майбутнє мені покажіть” і висипте на тарілку. Не лінуйтеся докладно порахувати крупи та насіння кожного виду, якого зерна більше, таким і буде пророцтво:

Перловка — це знак того, що вас очікує чудовий рік, повний щастя та досягнень. Не пропустіть свої шанси, які принесе вам доля.

Соняшник — рік не буде легким, тому будьте готові до труднощів і розчарувань, можливо, вас чи вашого оточення спіткають зради чи втрати.

Рис — рік буде яскравим і насиченим, ви зазнаєте багато подій, які подарують вам радість (подорожі, нові знайомства).

Пшениця — рік буде кращим у фінансовому аспекті, ви зможете нарешті “вийти на рівень”. Однак багато що залежатиме від вашої наполегливості.

Новорічне ворожіння від скандинавів

У правій руці потрібно тримати золотий або срібний ланцюжок, а потім кинути його над столом. Уважно подивіться на форму, яку він утворив:

дерево — ваша мрія здійсниться;

бант — на вас чекає весілля або подарунок;

коло — у сім’ї можуть виникнути невеликі проблеми;

заплутаний вузлик — труднощі;

серце — кохання;

рівна смуга — тиша і спокій;

трикутник — удача в фінансовому плані.

Як у Німеччині ворожать на кохання новорічної ночі

Потрібно взяти три келихи з рідинами одного кольору. Одна повинна бути солена, інша гірка і ще одна солодка. Попросіть гостей перемішати келихи, щоб ви не знали, де який. Виберіть один навмання:

солодкий напій — кохання буде взаємним і щасливим;

гіркий — вас чекає самотність;

солоний — чоловік може почати зраджувати вам.

Як ворожити на Новий рік на здійснення бажання

Таке ворожіння популярне в Іспанії. Ввечері 31 грудня потрібно налити до склянки воду і залишити її на ніч у своїй спальні. Наступного дня, тобто 1 січня, загадайте бажання. Візьміть ще одну пусту склянку, поставте її поряд з ліжком і повільно переливайте воду, думаючи про свою мрію. Коли ритуал закінчиться, потрібно подивитися на стіл. Якщо ви не розлили воду або на поверхні є лише 3-4 краплі, найближчими місяцями бажання здійсниться. Якщо ж пролилося більше — не здійсниться.

Як розважити гостей за допомогою ворожіння на Новий рік

Таке ворожіння можна назвати більше веселим. Візьміть непрозорий мішок, ручку та папірці. На папірцях запишіть будь-які передбачення. Наприклад, “Вам пощастить в Новому році” або “Ви знайдете свою другу половинку”. Кожен з гостей повинен витягнути один папірець, щоб отримати пророкування.

Ще один спосіб провести це ворожіння — за допомогою келихів. Але вони повинні бути повністю однаковими. На ніжки прикріпіть передбачення за допомогою скотча. Гості повинні обрати свої келихи і випити напій, після цього вони побачать пророцтво.

Як ворожити на солодощах

Покладіть смаколики до мішка з непрозорої тканини. Щоб було веселіше, можете взяти кілька одного виду. Витягнувши смачненьке, гості зможуть отримати невелике пророцтво:

кіндер-сюрприз — народиться дитина;

горіх — чекайте на новосілля;

мандарин — зміцниться здоров’я;

льодяник — підвищиться заробітна плата;

яблуко — шлюб буде вдалим;

шоколад — чекайте на кар’єрне зростання;

печиво — на вас чекає багатий спонсор.

Звичайно, можна кожен смаколик наділити своїм передбаченням, головне, щоб усі знали, що означає той чи інший предмет.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com