Новий авіаперевізник припиняє свої рейси

15.01.2022, 19:34
109269

Новий український авіаперевізник Air Ocean повідомив, що компанія вимушена перенести виконання польотів із поновленням починаючи з 15 березня 2022 року.

Читайте також: “Голодна туса”: як покарали блогера, який влаштував еротичну вечірку у роковини Голодоморів

Про це повідомляється у соцмережах компанії

Там пояснили це з затримкою постачання повітряних суден та необхідністю проведення планового технічного обслуговування літаків, що експлуатуються в цей час.

Втім профільне видання avianews зазначає, що Українське законодавство передбачає, що авіаперевізник повинен повідомляти пасажирів про відміну рейсів не менше ніж за 14 днів до вильоту, інакше він зобов’язаний виплатити компенсацію від 250 до 600 євро залежно від тривалості маршруту.

“Таке різке скасування рейсів може свідчити про фінансові проблеми, оскільки якщо справжня причина у плановому технічному обслуговуванні літаків, то про це було відомо заздалегідь”, – вважають у редакції.

У компанії також додали, що клієнти, які придбали квиток на сайті авіакомпанії отримають свої кошти на картку, з якої було здійснено оплату. А якщо клієнт купив квиток в агента з продажу, у компанії запропонували звернутися за місцем його придбання для відшкодування.

Крім цього є можливість зберегти за собою право польоту з відкритою датою вильоту.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com