Новий рік 2020: що категорично не можна робити в новорічну ніч

31.12.2019, 12:15
58294

Новий рік − час див та радості. Але у святкову ніч не можна забувати про прості правила, порушивши які можна накликати на себе неприємності. Навіть в цей казковий та дивовижний час не можна втрачати пильності та забувати про прості речі, які у першу ніч нового року робити небажано, передає SlovoFraza.

Читайте також: Синоптики повідомили прогноз погоди на Новий рік

Новий рік 2020: що не можна робити

Бути на самоті

Важливо пам’ятати, що, як би добре і комфортно ви не почувалися наодинці, зустрічати Новий рік в абсолютній самоті не варто. Збирати навколо себе цілу юрбу необов’язково, але компанію хоча б однієї людини все ж краще знайти. В іншому випадку є велика ймовірність, що протягом усього 2020 року той, хто в ніч святкування був один, так і залишиться самотнім. Якщо зустріти свято не з ким, можна вибратися на прогулянку до центральної ялинки, де завжди збирається ціла юрба народу і панує святковий настрій.

Сваритися

У новорічну ніч постарайтеся обійтися без конфліктів та суперечок. Сварки в це свято лише принесуть проблеми й віднімуть удачу в наступному році. Навіть якщо дуже хочеться з ким−небудь поконфліктувати, залиште це на потім, а в новорічну ніч постарайтеся веселитися і забути всі образи й недомовки.

Відмовлятися від святкового столу

Ніхто не вимагає накривати багатий стіл і бенкетувати, але не варто зовсім відмовлятися від святкових страв і страв. Якщо немає часу або бажання готувати, можна замовити доставку додому, але не проводити Новий рік без хоча б однієї улюбленої страви або десерту.

Захоплюватися прикрасами та вбранням

Новий рік − привід одягнути свій улюблений костюм або нову гарну сукню. Але не переборщіть з вбранням, інакше є ризик провести весь наступний рік без удачі й щастя.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com