ОАЕ закривають аеропорти для всіх пасажирських рейсів: як українцям повернутися додому

23.03.2020, 13:31
67293

З 25 березня Об’єднані Арабські Емірати повністю закривають аеропорти для всіх пасажирських авіарейсів. Єдиний рейс, яким можна повернутися в Україну – 24 березня.

Читайте також: Літак із евакуйованими із Китаю українцями приземлився в аеропорту Бориспіль

Про це повідомляє УНН із посиланням на Telegram-канал “Коронавірус: інформація від МЗС”.

“З 25 березня ОАЕ повністю закривають свої аеропорти для всіх пасажирських авіарейсів, включаючи транзитні”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що рішення, яке було прийнято в рамках реалізації запобіжних заходів для стримування поширення коронавірусу COVID-19, вступить в силу через дві доби (25 березня) і буде діяти два тижні.

“На сайті авіакомпанії МАУ, яка здійснює рейси з ОАЕ, доступні квитки на 24 березня. Це єдиний доступний рейс, яким можна виїхати з ОАЕ в Україну”, – йдеться у повідомленні.

За інформацією МЗС, якщо ви подорожуєте через ОАЕ транзитом, у вас має бути квиток до України до посадки на рейс в ОАЕ. Транзит не має перевищувати 24 години.

“Вантажні і аварійно-евакуаційні рейси продовжать виконуватися з аеропорту ОАЕ за умови дотримання всіх необхідних запобіжних заходів. В разі відновлення польотів будуть зроблені додаткові заходи перевірки та ізоляції для забезпечення безпеки пасажирів, членів екіпажу та персоналу аеропорту”, – йдеться у повідомленні.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com