Облив фекаліями Український народний дім: чернівчанина засудили за хуліганство

5.11.2021, 14:37
104441

Хуліган, який 14 жовтня цього року облив нечистотами Український народний дім, у суді визнав свою вину та щиро розкаявся

19 жовтня у поліцейські повідомили, що встановили особу порушника. Ним виявився 63-річний чернівчанин. Тоді правоохоронці повідомили чоловікові про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Вину визнав і розкаявся

Своєю чергою, Першотравневий районний суд м. Чернівців визнав винним чернівчанина у вчиненні кримінального проступку та призначив йому 1 рік обмеження волі та пом’якшив покарання. Про це пише Медіа агентство АСС з посиланням на вирок суду.

Читайте також: Що відбувається з вашим тілом, коли ви займаєтеся сексом

Так, суд встановив, що обвинувачений 14 жовтня 2021 року близько 23 год. 00 хв., перебуваючи за адресою м. Чернівці, вул. Якоба Петровича 2, підійшов до адміністративної будівлі «Український народний дім» та умисно, з хуліганських спонукань, облив фасад вказаної адміністративної будівлі та наявні на ній таблички із українською національною символікою, нечистотами, які були ним заздалегідь підготовлені, та принесені у відрах.

У документі також зазначається, що обвинувачений вину свою визнав повністю, щиро розкаявся у вчиненому та просив його суворо не карати.

Вирок суду

Врахувавши, що обвинувачений свою вину визнав, за місцем проживання характеризується позитивно, до кримінальної відповідальності притягується вперше, суд визнав його винним у вчиненні кримінального проступку, передбаченого ч.1 ст. 296 КК України і призначив покарання у вигляді 1 року обмеження волі. Проте звільнив засудженого від відбуття покарання з випробуванням, якщо він протягом однорічного іспитового строку не вчинить нового злочину і виконає покладені на нього обов`язки.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com