В Офісі президента повідомили, що процес обміну полоненими все ще триває та попередили про дизінформацію від ЗМІ

30.08.2019, 09:11
39582

В Офісі президента України повідомили, що процес обміну утримуваними між Росією та Україною триває і поки не завершився.

Про це повідомили у пресслужбі Офісу на своїй сторінці у Facebook.

Читайте також: Олега Сенцова етапом перевели до Москви

“Процес взаємного звільнення утримуваних осіб триває. Інформація про його завершення не відповідає дійсності. Вже не вперше ми бачимо інформаційний хаос, спричинений посиланням на непідтверджену інформацію та численні “джерела”. Ми закликаємо розуміти наслідки дезінформації: це гра з емоціями суспільства”, – йдеться у повідомленні.

Там також зазначили, що коли цей процес завершиться, Офіс президента одразу повідомить у своїх офіційних каналах.

Pаніше ЗМІ повідомляли, полонені моряки разом із режисером Сенцовим уже в Україні

Так, у коментарі, який у Facebook уночі 30 серпня розмістив генеральний прокурор України Руслан Рябошапка, йшлося, що утримувані Москвою громадяни України, серед яких полонені моряки та режисер Олег Сенцов, повертаються в Україну після завершення обміну полоненими з Росією.

У Росії головний редактор радіостанції “Ехо Москв” Олексій Венедиктов о 4:30 у своєму телеграм-каналі повідомив, що “о п’ятій ранку літак зі звільненими українцями, включно із Сенцовим і моряками, має приземлитися в Києві”.

Про обмін також активно пишуть російські Telegram-канали. Зокрема, про це повідомляє канал Незыгарь, що спеціалізується на інсайдах з Кремля.

Ще один канал ВЧК-ОГПУ повідомляє, що співробітники СБУ направились до аеропорту “Жуляни”, куди мають прилетіти українські бранці. Цей самий канал з посиланням на українські джерела додає, що до аеропорту вирушив президент Володимир Зеленський.



Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com