Оборонна промисловість Росії послаблюється і не відповідає потребам війни – британська розвідка

15.02.2023, 15:33
135964

Військове виробництво Росії критично послаблюється, її оборонна промисловість не здатна виробляти необхідну кількість зброї для ведення війни проти України.

Читайте також: У Росії 16-річну дівчинку з Харкова оштрафували на 15 тисяч рублів через напис: “Все буде Україна” (фото)

Про це йдеться у щоденному огляді Міністерства оборони Великої Британії.

Як пише британська розвідка, про ослаблення російського оборонпрому свідчать публічні заяви керівництва РФ. Так, 9 лютого заступник голови Ради безпеки Дмитро Медведєв відвідав Омський завод машинобудування і закликав збільшити виробництво танків.

Крім того, президент РФ Володимир Путін під час наради 12 січня розкритикував віце-прем’єра Дениса Мантурова, який відповідає за оборонну промисловість, за “дурість”.

“Високопоставлені російські керівники, ймовірно, усвідомлюють, що військово-промислове виробництво держави стає критичною слабкістю, що посилюється стратегічним та оперативним прорахунком вторгнення в Україну”, – пояснюють розвідники.

За даними розвідки, військове виробництво Росії не відповідає потребам Міноборони щодо ресурсів, які необхідні окупантам в Україні, а також відновленню запасів.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com