Одеські митники викрили незаконний тютюн на чверть мільйона гривень

4.02.2019, 12:31
10418

Одеські митники виявили партію незаконно ввезеного тютюну для кальяну вартістю понад чверть мільйона гривень.

Читайте також: Прикордонник намагався з’їсти хабар під час затримання на Закарпатті

Під час перевірки закордонних вантажів працівники Державної фіскальної служби разом з Управлінням служби безпеки України знайшли нелегально ввезений тютюн для кальяну на суму в чверть мільйона гривень.

“4 480 пачок тютюну для кальяну в асортименті іноземного виробництва на суму 275 тис грн було виявлено під час спільних заходів з представниками УСБУ в Одеській області. Тютюнові вироби знаходилися у багажному відсіку автомобіля «NISSAN» під керуванням громадянина України на території одеського міського відділення одного з поштових операторів.

Відсутність марок акцизного податку України на пачках тютюну для кальяну та будь-яких товаросупровідних документів свідчить про те, що через митний кордон України вони були переміщені незаконно та без сплати митних платежів”, повідомляє ДФСУ на свої сторінці у Facebook.

Законодавством передбачена адміністративна відповідальність за ввезення, зберігання та транспортування тютюнової продукції без марок акцизного податку України. За виявленим фактом складено протокол про порушення митних правил за ознаками статті 484 Митного кодексу України.
Це тягне за собою накладення штрафу у розмірі 100 відсотків вартості товарів або їх конфіскацію.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com