Одеські правоохоронці затримали банду “вишибал” з Кавказу (фото)

7.02.2019, 11:31
10850

СБУ та поліція разом із прокуратурою міста Одеса виявили та затримали банду, яка займалась незаконним вимаганням грошей з жителів міста.

Читайте також: Співробітник СБУ та командир військової частини погоріли на хабарі

Співробітники Служби безпеки України разом з поліцією під процесуальним керівництвом прокуратури затримали в Одесі етнічне організоване угруповання, яке спеціалізувалося на вимаганні грошей у громадян.

Оперативники спецслужби встановили, що до складу групи входили раніше судимі вихідці з регіону Північного Кавказу. Зловмисники, застосовуючи фізичне насильство та психологічний тиск, “вибивали” неіснуючі борги у місцевих жителів.

Оперативники спецслужби зафіксували факт вимагання від мешканця Одеси однієї тисячі доларів США. У разі несплати грошей рекетири погрожували чоловіку фізичною розправою.
Правоохоронці затримали трьох учасників так званої “силової ланки” угруповання на одній з вулиць Одеси під час одержання “боргу” від потерпілого. 

Наразі вирішується питання щодо оголошення фігурантам справи про підозру в скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу. У межах відкритого кримінального провадження за ч. 2 ст. 189 та ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України тривають невідкладні слідчі дії для притягнення до відповідальності інших учасників угруповання, повідомляє СБУ на сторінці у Facebook.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com