Одіозний прокурор Кулик незаконно збудував 14-й поверх в центрі Києва

5.11.2019, 07:35
50495

Прокурор Костянтин Кулик незаконно побудував додатковий поверх на кількасот квадратних метрів в елітному житловому комплексі Diplomat Hall у Києві. Будівництво відбувалося під під час розслідування його незаконного збагачення. Про це повідомляє програма ″Наші Гроші″ на Bihus info.

Читайте також: Скандальний прокурор Кулик “прогуляв” здачу іспиту

Відомо, що у житловому комплексі Diplomat Hall на Жилянській 59 родина Кулика має дві квартири загальною площею понад 400 кв.м.

Одна квартира в цій будівлі коштує в середньому 300 тисяч доларів. Крім того, у родини Кулика в “Дипломат Холі” два гаражі і одне приміщення на даху (88 кв.м). Одна з квартир записана на співмешканку Кулика Ірину Німець.

Журналісти стверджують, що фахівці Київської райдержадміністрації, які приїжджали з перевіркою, у своєму звіті написали, що будівництва додаткого, 14-го, поверху не побачили.

Крім того, будівництво “поверху Кулика” не погоджували ані Департамент з питань державного архітектурно-будівельного контролю Києва, ані Державна архітектурно-будівельна інспекція.

В Єдиному реєстрі документів відсутня інформація щодо видачі документів, що дають право на будівництво об’єкту по вулиці Жилянська 59, приміщення 1420.

Також, з розслідування випливає, що 14-й поверх для Кулика будувався під час розслідування незаконного збагачення прокурора.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com