Одна з мереж банкоматів у Польщі ввела меню українською мовою

6.03.2019, 15:54
15094

У Польщі з березня цього року у банкоматах і вплатоматах мережі Euronet можна здійснювати операції ще й українською мовою.

Читайте також: Польща закупить ракетних установок у США на 414 мільйонів доларів

Про це пише Польське радіо.

Крім польської, англійської та німецької мов від березня 2019 року усі банкомати та термінали самообслуговування мережі Euronet у Польщі пропонують меню із можливістю вибору українською мовою. Ініціативу реалізували у зв’язку із все більшою потребою клієнтів, котрі прибули з України.

Euronet вирішив зробити такий крок у зв’язку з щораз більшою кількістю громадян України, які з річних причин приїжджають до Польщі.

Звісно, що усі українські працівники – це нині бажана група клієнтів для фінансових установ у Польщі. Є вже багато роздрібних банків, котрі пропонують послуги українською мовою.

“Українська мова у платоматах і банкоматах – це зручність для все більшої української громади у Польщі. Ми хочемо дозволити українським громадянам, котрі живуть і працюють у Польщі, мати безпроблемне та зручне використання наших мережевих комплексів. Українська мова стане наступною, крім польської, англійської та німецької, якою можна здійснювати операції із внесенням і зняттям готівки”, – зазначив Роберт Мідура, представник Euronet у Польщі.

У Польщі є майже 8 тис. банкоматів та платоматів мережі Euronet. Ці термінали знаходяться, здебільшого, у торгівельних центрах, на терені бензозаправних станцій, у ресторанах, на вокзалах, летовищах та у відділеннях банків.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com