Одного з командирів ЗСУ звинуватили у сексуальному домаганні

30.01.2019, 07:33
9632

Навколо командира Збройних сил України розгорівся секс-скандал. Лейтенант армії Валерія Сікал звинуватила його у домаганні.

Читайте також: У Києві розгорівся секс-скандал довкола відомого університету

24-річна лейтенант Валерія Сікал наважилась публічно заявити, що командир військової частини примушував її до сексу, повідомляється у сюжеті ТСН,  Вона майже рік терпіла приниження, брудні натяки та психологічне насилля. “Говорив, що я повинна робити йому добре, задовольняти його в сексуальному плані. Намагався мене обійняти, притулити до себе. За ногу погладити. За руки взяти”, – каже жінка. За слухняність та інтимні стосунки жінці обіцяв стрімку кар’єру, а коли та відмовляла, ще більше знущався.

Своєму чоловіку про домагання Валерія зізналась не одразу – терпець урвався, коли командир не відпустив її на лікарняний, хоча вона була після операції. Розповівши усе чоловікові, жінка написала заяву правоохоронцям і перевелася в іншу частину. Після розголосу виявилося, що Валерія – не єдина постраждала від такої поведінки командира. Є ще мінімум вісім жертв розпусних фантазій офіцера, однак відкрито говорити про це жінки бояться.

Військова частина, де майже рік прослужила Валерія, розташована на Хмельниччині в селі Цвітоха, де великий склад боєприпасів. Керівництво зустрічі з журналістами уникає, знімальну групу не пропускають навіть на КПП. Заступник командира з морально-психологічного забезпечення виходить, аби сказати, що коментувати нічого не будуть – мовляв, проводиться службове розслідування, командир у відпустці і навіть не відсторонений від службових обов’язків. Журналістам вдалося отримали фото командира – це 45-річний Віктор Іванів, офіційно він одружений, хоча мешкає з іншою жінкою. У нього троє дітей – за неперевіреною інформацією, від різних жінок.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com