Офіційно та неофіційно: Борис Філатов розповів про обшуки в міськраді Дніпра

13.09.2019, 16:51
41895

Очільник міста розповів про обшуки, що проходили в п’ятницю, 13 вересня, в мерії Дніпра. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Читайте також: Мер Дніпра Філатов виграв парі з Зеленським та відкрив Центральний міст

Спочатку мер міста похвалився, що від імені міста підписав Меморандум про співпрацю з Анкарою.  Окрім цього, додав, що обговорив із послом Турецької Республіки перспективи подальшої співпраці та ряд проблемних питань. Після чого прокоментував інформацію про обшуки та ймовірні причини їх.

″Неофіційно. Правоохоронці були в мерії. Поводили себе коректно. Служби співпрацюють зі слідством. Якщо хтось винен – ​​відповість за законом. А якщо це політичне замовлення нечистоплотних олігархів (а схоже на це), то це теж стане ясно зовсім скоро. Працюємо . Нерви і здоров’я в порядку. І, так, завтра чекаємо президента на День міста. З відкритим серцем і відкритими обіймами ″, – написав  у  Мережі Борис Філатов.

Нагадаємо, що окремі ЗМІ пов’язують обшуки у мерії з кримінальною справою, яку відкрили за підозрою у розкраданні бюджетних коштів, що були виділені для ремонту Центрального (Нового) моста.

 

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com