Офіційно: Зінедін Зідан став наставником “Реала”

12.03.2019, 15:31
15975

Новим наставником ″Реала″ тепер уже офіційно призначений Зінедін Зідан, під керівництвом якого команда тричі вигравала Лігу Чемпіонів. Про це повідомляє прес-служба клубу.

Читайте також: Зідана офіційно запросили очолити Ювентус

У понеділок, 11 березня, рада директорів мадридського ″Реала″ відправила Сантьяго Соларі у відставку з поста головного тренера. Аргентинцеві, чий контракт діяв до 2021-го року, запропонували іншу посаду в клубі.

Президент ″Реала″ Флорентіно Перес зумів умовити Зідана, який вже працював з клубом, підписати з клубом контракт на три роки – до липня 2022-го.

Увечері 11 березня в прес-центрі домашнього стадіону мадридців ″Сантьяго Бернабеу″ відбулася офіційна прес-конференція з представленням Зідана.

Француз уже працював в “Реалі” з січня 2016- го року по червень 2018 го. За цей час Зідан привів ″Реал″ до перемоги у чемпіонаті Іспанії вперше за п’ять років, виграв Суперкубок Іспанії, по два рази – Суперкубок УЄФА і клубний чемпіонат світу і тричі поспіль переміг з мадридцями в Лізі чемпіонів, включаючи і Київський фінал.

Після  Зідана команду очолив колишній тренер збірної Іспанії Хулен Лопетегі. В кінці жовтня він був звільнений після 1: 5 від ″Барселони″ у чемпіонаті Іспанії.

На даний час в чемпіонаті Іспанії “Реал” йде на третьому місці, відстаючи від каталонців на 12 очок.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у Facebook та Telegram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com