Охлобистін обізвав Зеленського ідіотом та попередив про можливе вбивство

1.04.2019, 09:12
18958

Скандально відомий російський актор Іван Охлобистін заявив, що кандидата в президенти України Володимира Зеленського хочуть вбити багатії, бо той єврей.

Читайте також: Зеленський згодився на дебати з Порошенком

Про це він написав на своїй сторінці в забороненій в Україні соціальної мережі “ВКонтакте” у відповідь на те, що шоумен обізвав його ідіотом після скандального відеозвернення перед виборами, передає “Обозреватель”.

“Даремно він нас ідіотами назвав. Прикро. Ми вважали його розумною людиною. Бач, як влада чарує! Ми не вважаємо його ідіотом. Ми думаємо, що він у небезпеці. Ми прощаємо його. Чого б там не було, Зеленський наш друг. Навіть, якщо все погано складеться, він тим же другом залишиться. І ми знайдемо спосіб захистити його, навіть ціною свого життя”, – написав актор.

За словами Охлобистіна, він з Михайлом Пореченковим нібито не переслідував жодної політичної мети, записуючи скандальне звернення з підтримкою кандидата в президенти України.

“Життя проста штука – багаті жирують, бідні миряться. Вова не змінить цього розкладу. Тому що він єврей. Він зобов’язаний робити, що вони скажуть, інакше його вб’ють. Ми розуміємо це. Інша справа – нафіг єврею лізти в наші ординські склоки? Звичайно , у нас своїх жи*ів повно. Але вони наші. А ті, які його підтримують – не наші. Уб’ють вони його. Якби я був євреєм, я б був Коломойським (український олігарх – ред.). Гарний персонаж. Відзначте: не гроші для нього головне”, – додав він.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com