Охоронці оточили весь цвинтар: дружина Януковича відвідала могилу сина в окупованому Севастополі – ЗМІ

21.03.2019, 18:11
17441

Колишня дружина екс-президента України Віктора Януковича Людмила побувала на Братському військово-меморіальному кладовищі в Севастополі 20 березня, у день смерті сина.

Читайте також: Син втікача-Януковича розпродав усю свою нерухомість в Криму

Там похований її син Віктор Янукович-молодший, повідомляють Крим.Реалії.

Як зазначається, охоронці Януковича-молодшого за годину до приїзду Людмили оточили територію цвинтаря, зокрема могилу Віктора.

За неофіційними даними, Людмила Янукович виїхала до Криму і живе там сама, намагаючись більше не потрапляти до об’єктивів преси. Чи підтримує з нею стосунки старший Олександр – невідомо.

Янукович-молодший загинув 20 березня 2015 року – авто, яким керував син екс-президента, пішло під кригу на озері Байкал. Разом з Януковичем було п’ятеро пасажирів, яким вдалося врятуватися.

Відомий волонтер і автогонщик Олексій Мочанов розповів подробиці смерті Віктора Януковича-молодшого. За його словами, Віктор виринув з машини, коли та пішла під воду, але куди спливати було невидно. “Він бився головою, намагаючись пробити собі лід в 12 метрах від дірки, яка залишилася від машини”, – сказав він.

Могила молодшого Віктора Януковича в анексованому Криму схожа на майбутній родинний склеп. Місце поховання перебуває під цілодобовою охороною, також воно оснащене двома камерами, двома ліхтарями та гучномовцем.

На Братському меморіальному кладовищі поховані 50 тисяч учасників Кримської війни, які захищали Севастополь у 1854-55 роках. Рішення про виділення землі на кладовищі ухвалює особисто настоятель Свято-Нікольського храму.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com