Окупанти думають підірвати склади аміаку на Харківщині – СБУ

10.03.2022, 17:45
114135

Російські окупанти розглядають можливість підірвати склади аміаку на Харківщині, щоб звинуватити у цьому Збройні сили України.

Інформує Служба безпеки України

“Держава-терорист продукує фейки, аби виправдати свої звірства і звинуватити в них Україну.

Наприклад, російські окупанти всерйоз розглядають можливість підірвати склади аміаку на Харківщині, аби звинуватити у цьому ЗСУ. За нашими даними, проробляються варіанти вчинення й інших провокацій”.

Водночас у СБУ підкреслили, що в російські фейки ніхто не повірить – ні українці, ні весь цивілізований світ, ні навіть свої ж співвітчизники.

У спецслужбі наголосили, що напад РФ на пологовий будинок та лікарню в Маріуполі – це нелюдський вчинок, за який окупантам обов’язково доведеться суворо відповідати: і перед українськими воїнами, і перед Гаазьким трибуналом.

Через це Росія вже намагається запускати різноманітні фейки про обстріл Маріуполя. Мовляв, пологовий будинок давно не працював, там була база військових, а фото і відео руйнувань взагалі постановочні.

“Вигадати таке може тільки збочена фантазія. Як і інші фейки про секретні тюрми в Україні, біологічну зброю, хімічні атаки та навіть бойових кажанів (мабуть, теж “бандерівців і нацистів”?), про яких офіційно говорить російське міноборони”, – наголосили в СБУ.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com