Окупанти готують наступ на Токмак – британська розвідка

17.09.2023, 13:22
146869

Російські війська, за оцінкою розвідувального співтовариства Міністерства оборони Великої Британії, укріплюють оборону стратегічно важливого міста Токмак Запорізької області.

Читайте також: Знищення російських десантних кораблів ускладнює окупантам втечу — представник ГУР

Про це йдеться у недільному зведенні британської розвідки, яке цитує “Європейська правда”.

Зазначається, що довкола Токмака, розташованого приблизно за 16 кілометрів від нинішньої лінії фронту, російські сили встановлюють додаткові блокпости та протитанкові укріплення, а також копають нові окопи в районі, який утримує 58-а загальновійськова армія РФ.

“Токмак готуються зробити стрижнем другої головної лінії оборони Росії”, – вважає британська розвідка.

Вона вказує, що покращення оборони міста, ймовірно, свідчить про все більше занепокоєння Росії тактичним проникненням українських військ через першу основну лінію оборони на півночі Запорізької області.

В останні тижні українські військові досягли прогресу в наступі на утримуване Росією місто Токмак – важливе місто-бар’єр, що стоїть між українськими військами і Мелітополем Запорізької області.

За даними української сторони, за останні дні з Токмака до Мелітополя евакуювали так званий російський “паспортний стіл”, а також вивезли співробітників ФСБ та частину окупаційної адміністрації.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com