Окупанти із 247-го ДШП відмовилися штурмувати позиції ЗСУ біля Старомайорського – “АТЕШ”

23.08.2023, 11:32
145551

Російські окупанти відмовляються воювати на гарячих напрямках.

Читайте також: Зеленський розповів про нові пакети військової допомоги для України

Про це повідомляє партизанський рух “АТЕШ” і наводить низку прикладів.

“Запорізький напрямок залишається однією з найгарячіших точок. Це провокує зниження морального стану в підрозділах. Так, 20 серпня бійці однієї з рот 247-го десантно-штурмового полку відмовилися виконувати бойовий наказ щодо штурму позицій противника в районі населеного пункту Старомайорське. Згодом командира роти було затримано і доправлено до Маріуполя”, – йдеться у повідомленні.

“АТЕШ” також повідомляє, що 177-й полк морської піхоти, який дислокується біля населеного пункту Вербове, залишив свої позиції після кількох невеликих обстрілів. У справі про дезертирство було порушено кримінальну справу.

“Дещо простіша ситуація на Херсонському напрямку. Але постійні обстріли та втома російських підрозділів (які по пів року й більше сидять без ротації) призводять до усобиці. 18 серпня на одній із позицій між населеними пунктами Рибальче та Виноградне військовослужбовці 61-ї окремої бригади морської піхоти влаштували стрілянину між собою. Результат: один загиблий, двоє поранених”, – йдеться в дописі партизанського руху.

“АТЕШ” закликає російських військових до припинення війни.

“Війну треба припинити! Якщо ви – військовий ВС РФ, ви можете цьому посприяти. Робіть диверсії та саботаж у своїх підрозділах подібно до інших агентів руху “АТЕШ” у лавах зс РФ”, – йдеться у повідомленні.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com