Окупанти палять тіла закатованих військових у Якимівці, а до лікарні потрапляють солдати зі зґвалтуваннями і самострілами – ЗМІ

10.07.2022, 12:33
123612

На тимчасово окупованих територіях Запорізької області масово дезертують окупанти.

Читайте також: У Мелітополі окупанти зачинили морг: мирні жителі другий тиждень не можуть поховати рідних

Причинами стають бойові дії та знущання збоку керівництва. Про це повідомляє РІА Мелітополь, з посиланням на розповіді медиків та місцевих жителів.

Жителі повідомляють про десятки дезертирів, зґвалтування солдатів і спалювання трупів.

За словами жителів Якимівки, 9 липня російські військові проводили розшук своїх солдатів, які у кількості понад 60 осіб самовільно залишили розташування окупаційних військ. Загарбники влаштували тотальний “шмон”: перевіряли документи місцевих жителів, обшукували гаражі та покинуті будинки.

Місцеві медпрацівники повідомляють, що на початку липня було госпіталізовано з пораненням російського солдата. Він вистрелив собі у голову, щоб не воювати. Від отриманих травм солдат помер наступного дня.

Також за словами медиків були 3 випадки зґвалтування російських солдатів своїми командирами. За невиконання наказів начальства солдат ґвалтували в приміщенні місцевої поліції.

За інформацією жителів Якимівки, російські окупанти також спалюють тіла своїх солдатів у дворі поліцейської дільниці. Більшість із них були піддані тортурам або стратам за дезертирство, вчинення розбоїв та невиконання наказів начальства.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com