Окупанти планують укріпити оборону Криму “москвичами”, “пітерцями” та строковиками: військкомати отримали накази про мобілізацію

31.08.2022, 14:32
126643

У Росії починають мобілізацію жителів з великих міст.

Читайте також: Кремлівські куратори ОРДЛО змушують вчителів проводити 1 вересня пропагандистську лекцію для школярів

Окупанти планують ними укріпити оборону Криму .

Про це повідомляє ГУР Міноборони.

За повідомленням розвідки, військкомати Московської та Ленінградської областей, зокрема, Москви та Санкт-Петербурга, отримали вказівки стосовно масового призову на військову службу місцевих жителів.

“З метою доукомплектування військових частин зс рф дислокованих на тимчасово окупованій території АР Крим було ухвалене рішення відправити в Крим 1200 військовослужбовців строкової служби. Оскільки на території ТОТ АР Крим бойові дії поки що не проводяться, то цим військовослужбовцям не пропонують підписувати контракт, що може свідчити про економію коштів та небажання виплачувати всіх визначених законодавством рф надбавок”, – повідомили у розвідці.

Зазначається, що 1200 військовослужбовців строкової служби будутьпомирати в Україні за зарплату строковика, а це близько 5 тис. рублів (близько 82 доларів США). Також на них збираються зекономити ще раз – не виплачувати компенсацію у разі загибелі, бо участь строковиків у бойових діях РФ заперечує.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com