Окупанти почали новий рік з обстрілів на Донбасі

1.01.2021, 15:23
92332

У новорічну ніч бойовики порушили 6 разів режим припинення вогню на Донбасі поблизу Авдіївки, Водяного, Золотого-4 та Новолуганського.

Про це повідомляє пресцентр ООС, інформує УНН.

“Від початку поточної доби, 1 січня, у районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано 6 порушень режиму припинення вогню. Так…, неподалік населеного пункту Авдіївка, збройні формування Російської Федерації тричі відкривали вогонь в бік українських позицій з мінометів 82-го калібру, гранатометів різних систем та стрілецької зброї. На цьому ж напрямку, у районі населеного пункту Водяне, що на Приазов’ї ворог відкривав вогонь з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що поблизу населеного пункту Золоте-4 противник вів вогонь у бік наших позицій з гранатометів різних систем та великокаліберного кулемета, а неподалік Новолуганського – зі стрілецької зброї.

“Бойових втрат та поранень серед особового складу Об’єднаних сил немає. Обстановка в районі проведення операції Об’єднаних сил і надалі контрольована українськими воїнами”, – додали в ООС.

Вказується, що протягом минулої доби, 31 грудня, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано чотири порушення режиму припинення вогню.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com