Окупанти проводять “зачистку” завалів Драмтеатру у Маріуполі, тіла вивозять до Мангуша

23.04.2022, 17:33
118083

У Маріуполі російські окупанти “зачищають” завали розбомбленого Драматичного театру, знайдені тіла загиблих мирних мешканців упаковують в пластикові мішки і вивозять в с. Мангуш, де звалюють в траншею.

Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

“Окупанти продовжують “зачистку” в центрі Маріуполя. Наразі йде зачистка завалів Драматичного театру. В процесі зачистки окупанти упаковують знайдені тіла загиблих в пластикові мішки, тракторами та вантажівками переміщують в накопичувач в промисловій зоні в районі Нікольського шосе. Потім, за наповненням, вивозять в с. Мангуш, де насипом звалюють в 300-метрову траншею”, – написав він.

За його словами, до “зачистки” від тіл загиблих маріупольців залучені виключно командировані працівники так званих “МСЧ ДНР” через відмову місцевих мешканців в участі в подібних роботах.

“Цинізму росіян немає межі. Територія скверу під Драматичним театром використовувалась для кладовища солдатів нацистської Німеччини, тіла яких було ексгумовано та перезаховано лише у 2018-2019 роках при проведенні реконструкції. Тепер росіяни знов перетворили центр Маріуполя на кладовище. Нема слів. Лише Лють!”, – заявив він.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com