Олег Винник і його дружина Таюне їздять на розкішних авто: фото

9.09.2021, 08:30
100555

Олег Винник і Таїсія Сватко абсолютно не діляться своїм особистим життям

Часом на хвіст знаменитостей сідають папараці і їм вдається дізнатися, хоч щось про артистів. Наприклад, де вони живуть, на яких авто їздять, в яких закладах проводять час і в яких країнах відпочиваю.

Читайте також: Російський репер Моргенштерн збирається дати концерти в Україні

Журналістам вдалося дізнатися, на яких автомобілях їздить успішний український співак Олег Винник і його таємна дружина Таїсія Сватко, яка почала сольну кар’єру під псевдонімом Таюне.

 

Не раз кумира мільйонів українських жінок бачили в пікапі Ford Raptor. Масивна машина вміщає в собі не тільки співака, його охорону, особистого водія і команду, а й деякі приємні “плюшки”: наприклад, мініхолодильник для напоїв, і можливість перевозити на даху апаратуру, багаж або предмети для кемпінгу, не кажучи вже про просторий багажник. Американський виробник продає таке авто за більш ніж 2,7 мільйона гривень. Більш того, такі машини оформляються спеціально під замовлення з-за океану.
Також Олега Винника та його дружину не раз бачили в білосніжному електрокарі Tesla Model 3, ціна на який варіюється від 30 до 60 тисяч доларів (800 тисяч гривень – 1,6 мільйона гривень).

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com