Олег Винник розкрив деталі своєї рідкісної хвороби: “Сьогодні гірше, аніж тиждень тому”

23.06.2023, 20:00
142695

Співак Олег Винник поділився деякими подробицями своєї рідкісної хвороби.

Читайте також: Родина одеського воєнкома придбала в Іспанії майна на мільйони

Навколо здоров’я артиста ходило чимало чуток, зокрема, у Мережі активно обговорювали те, що у Винника діагностували онкологію. Однак сам співак спростував ці заяви у першому інтерв’ю за час повномасштабної війни.

“Це неправда. Коли я розповів своєму юристу тут у Німеччині, що пишуть, що в мене онкологія, він мені дав п’ять і сказав “Значить, будеш довго жити”, – відреагував Винник в інтерв’ю “КРП”.

Втім, хвороба, на яку страждає артист, не менш підступна. Як розповів Винник, йому дуже пощастило, що зараз це захворювання підлягає лікуванню, адже раніше воно приковувало людей до інвалідного візка.

“Сьогодні вже трішечки гірше, аніж було тиждень тому. Слава богу, що мене підняли та поставили на ноги. І я скажу, що це не одна і не дві речі, які мене накрили. Десь я там в інтерв’ю казав, що не звертаю увагу на своє здоров’я, а тепер думаю, як довго можу це робити. А потім отак приходить один день і відключається усе. Цією хворобою хворіє у Німеччині 2% людей. Слава богу, що вона сьогодні не є така страшна і не така летальна. Раніше людина, якщо не зверталася до лікаря, при моєму випадку, буквально залишалася у візку. Але сьогодні є пігулки, медикаменти”, – сказав Винник.

Називати свій діагноз співак не планує, бо вважає, що про це не потрібно знати стороннім людям.

“Воно почалося у турі, я не знаю, що це таке. Я нікому не розповідав. Це були такі симптоми, що ти просто не можеш збагнути, тебе просто витягують з цього”, – сказав співак.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com