Олег Винник став ведучим проєкту “Танці з зірками”

29.08.2019, 16:15
39426

Вже цієї неділі о 21:00 усі ″вовчиці″ країни зберуться біля екранів телевізора, адже співак Олег Винник з’явиться в прямому ефірі проєкту ″Танці з зірками″ у ролі телеведучого. Про це повідомляє ТСН.

Читайте також: Пройшла 50 кілометрів заради кумира: поліція затримала “молоду вовчицю”, яка вночі йшла на концерт Винника

І хоча саме під його хіти ″Ніно″, ″Вовчиця″ танцює вся країна, сам співак ще не показував свої хореографічні таланти. Олег Винник стане ведучим балкону, який зустрічатиме учасників після виступів, підтримуватиме їх та дізнаватиметься реакцію зірок на оцінки від суддів проєкту Франціско Гомеса, Катерини Кухар та Влада Ями.

Співак вже встиг поділитися своїми емоціями та розповів про свої враження:

″Мені вперше випала нагода вести телевізійне шоу у прямому ефірі. Тому я в очікуванні нового досвіду. Це одночасно й цікаво, і дуже відповідально″.

Головним сюрпризом для прихильниць Олега Винника стане його виступ. Артист заспіває зворушливу пісню ″Роксолана″. А от чи продемонструє він танцювальні ″па″ – залишається інтригою.

Побачити свого улюбленого артиста, а також інших яскравих зірок можна буде вже цієї неділі о 21:00 на каналі ″1+1″.

Нагадаємо, 25 серпня на каналі ″1+1″ відбувся грандіозний перший прямий ефір, що відкрив глядачам феєричні виступи улюблених артистів, які стали цьогорічними учасниками проєкту ″Танці з зірками″.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com