Олега Коцюбу відмовляються поновити на посаді директора аеропорту “Ужгород” попри рішення суду

25.05.2023, 15:30
141149

17 травня 2023 Ужгородський міськрайонний суд визнав протиправним звільнення директора «Міжнародного аеропорту «Ужгород» Олега Коцюби та постановив поновити його на посаді

Читайте також: “Могли дійти і до Бєлгорода”: російські повстанці розказали, як поліція РФ та ФСБ накивали п’ятами

Тим не менше, нинішній в.о. директора «Міжнародний аеропорт «Ужгород» Віталій Пініч блокує це судове рішення та не допускає Коцюбу до робочого місця.

Пініч вже чотири рази навідріз відмовлявся допускати Коцюбу до робочого місця, що було зафіксовано оперативно-слідчою групою Ужгородського РУП ГУ НП в Закарпатській області.

Олега Коцюбу призначили керівником міжнародного аеропорту «Ужгород» у травні 2021 року. Його контракт мав тривати чотири роки. Але вже 19 травня 2022 року на сесії Закарпатської обласної ради його було звільнено. Ймовірно, звільнення Коцюби було ініціативою нинішнього голови Закарпатської обласної ради Володимира Чубірка. Адже Коцюба був призначений на посаду за каденції попереднього очільника обласної ради Олексія Петрова. Відповідно, теперішній виконуючий обов’язків директора «Міжнародного аеропорту «Ужгород» Віталій Пініч є протеже саме Володимира Чубірка.

Схоже, нинішній голова Закарпатської облради має великі плани на «Міжнародний аеропорт «Ужгород» і бачить там начальником лише свого ставленика. Навіть якщо це суперечить закону.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com