Олександр Данілов: “Відповідатимуть усі причетні до Харківських угод”к

13.03.2021, 11:35
95417

Незалежно від посад та прізвищ, особи, які були причетні до підписання Харківських угод, нестимуть відповідальність. Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це заявив Секретар РНБО Олексій Данілов в ефірі програми «Свобода слова Савіка Шустера», коментуючи питання причетності першого заступника Апарату РНБО Руслана Демченка до підготовки Харківських угод.

Читайте також: Януковича підозрюють у держзраді через “Харківські угоди”

«Я можу сказати, що якщо хтось, – не має значення хто, – із посадовців був причетний, він має за це відповідати. Чи був пан Демченко причетний чи ні – мені не відомо. Якщо в процесі слідства, в процесі дослідження, які будуть робити слідчі, щось буде з’ясовуватись, ще раз – немає значення прізвище, ім’я, по батькові, має значення позиція, яку буде займати слідство… Ви чули виступ Президента, він чітко сказав: індульгенції ні в кого немає, якщо людина винна, вона має відповідати», – заявив Данілов.

Він також поінформував, що під час засідання РНБО піднімалось питання про притягнення відповідальності не лише народних депутатів, які голосували за Харківські угоди, а й інших посадовців та урядовців, які готували документ.

«Не має значення – депутати, заступники міністрів, міністри – всі, чиї підписи стоять під цими документами, мають нести відповідальність», – наголосив Данілов, додавши, що правоохоронці повинні розібратись з питанням державної зради, аби в майбутньому ця проблема не повторювалась.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com