Олександр Данилюк: “Кремль шукає альтернативу Медведчуку”

20.02.2021, 11:39
94713

Росія почала шукати альтернативу народному депутату від ОПЗЖ Віктору Медведчуку як своєму ключовому ставленику в Україні.

Таку думку висловив в ефірі телеканалу “Україна 24” український політик, екссекретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Данилюк, коментуючи санкції РНБО проти 8 осіб і 19 компаній, зокрема, Віктора Медведчука. Про це повідомляє Рубрика.

Читайте також: РНБО ввела санкції щодо Медведчука і його дружини

“Мені здається, я навіть в цьому переконаний, що Росія, Кремль, погодилася з тим, що Медведчук не буде тут ключовим криголамом. Вони зараз шукають йому альтернативу. І тому я не виключаю, що вони це просто сприймуть як не дуже дружній крок, але насправді для них це не трагедія. Вони вже раніше почали шукати іншу людину, яка потім буде тут зокрема нарощувати активи в медіа, в бізнесі. Тобто вони зрозуміли, що Медведчук досягнув певної мети – він став токсичним. І тому зараз я, звичайно, радію цьому рішенню (санкціям проти Медведчука та інших – ред.)”, – зазначив Данилюк.

Як наголосив політик, зараз його цікавить “хто буде ця нова особа чи особи, хто буде новими “медведчуками”.

“Я би дуже хотів, щоб у цій ейфорії ми цього не пропустили. Я знаю, що вони перебувають в активному пошуку, і це небезпечно, Росія так просто не здає позиції. Тому що без пропаганди в Україні Росія значно втратить можливості для впливу. Вони це точно не віддадуть, і намагатимуться відновити свої можливості. Росія зливає Медведчука – і це не з сьогоднішнього дня”, – упевнений він.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com