Олександр Педан представив у Луцьку нові види спорту у рамках програми “JuniorZ” (фото)

19.02.2019, 14:14
12788

Вчора, 18 лютого у Луцьку відбувся Всеукраїнський тренінг спортивно-громадського руху “JuniorZ” з метою впровадження нових модульних структур для вчителів та учнів на уроках фізичної культури.

Читайте також: Українська спортсменка потрапила до призерів турніру з шахів в Індії

Захід провів відомий український телеведучий та шоумен Олександр Педан. Тренінг відбувся у школі №23, на який були запрошені як міська влада, так і усі викладачі фізкультури міста.

У рамках програми телеведчий та лідер руху представив нові види спорту, які допоможуть зацікавити школярів до здорового способу життя.



Як зазначив Олександр Педан, “JuniorZ” – це спортивний рух, який покликаний популяризувати уроки фізкультури та показати як дітям, так і вчителям усі привабливі перспективи сучасних видів спорту та залучити до заняття ними якнайбільшу аудиторію.

У рамках програми “JuniorZ” Педан та його команда уже відвідали 13 міст України, таким чином відточивши свої навички, та підписали з усіма цими містами Меморандум про співпрацю, який полягає у тісній взяємодопомозі міської влади та руху “JuniorZ” школам.

І Луцьк став не винятком, адже заступник міського голови Костянтин Петрочук теж підписав такий Меморандум із командою Олександра Педана та рухом “JuniorZ” і готові до тісної співпраці.

Таким чином, у Луцьку були представлені такі види спорту як: чирлідинг, петанк, бадмінтон, флорбол, фризбі, корфбол та реґбі. Найцікавішим є те, що усі ці ігри безконтактні та не несуть за собою травматизму, а також є гендерними, де грати можуть як хлопчики, так і дівчатка.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com